Bep&Tilly in 2018

Bep&Tilly en familie gingen veel op pad in 2018! Hier een greep uit de activiteiten: In 2018 werd er naar hartenlust geknutseld met ware knutselkampioenen die door het hele land aan tafel schoven bij Bep&Tilly. Zo waren zij bijvoorbeeld een kleine week te vinden in Oegstgeest bij de opening van een winkelcentrum en woonwijk ,

Bep&Tilly in 2018

Bep&Tilly en familie gingen veel op pad in 2018! Hier een greep uit de activiteiten:

In 2018 werd er naar hartenlust geknutseld met ware knutselkampioenen die door het hele land aan tafel schoven bij Bep&Tilly. Zo waren zij bijvoorbeeld een kleine week te vinden in Oegstgeest bij de opening van een winkelcentrum en woonwijk , in Schiedam bij de familiedag van Damen Shipyards (beiden in opdracht van Pop-up borrel), in Hazerswoude op de familiedag van de firma Maasdam en in Rhoon op het personeelsfeest van de firma Oranje. Met de metamorfose-bus stonden Bep&Tilly tijdens het paardenmarktweekend in Heenvliet. Ook in Vlaardingen werd er geknutseld, na een spannende speurtocht door de Watertoren.

  

Annie&Sjaan werden ingehuurd door FoodConvoy om heerlijk schoon te maken tijdens een scholingsmiddag in een verzorgingstehuis.

De razende reporters van B&T tievie schoten een docu over de liefde en Rasto&Rosita voorspelden de gasten van het feest van Ruud en Bea de toekomst.