Unilever Uitsmijter: Kids activiteiten in december!

Bep&Tilly en het Geheim van Unilever Een interactieve rondleiding voor kinderen van 6 tot 12 jaar door het oude gebouw van Unilever onder begeleiding van de oud-laboranten Bep&Tilly met bezoek aan een echt Lab! Bep&Tilly altijd werkzaam geweest op het lab van Unilever zagen het niet zitten om mee te verhuizen met het bedrijf en

Unilever Uitsmijter: Kids activiteiten in december!

Bep&Tilly en het Geheim van Unilever

Een interactieve rondleiding voor kinderen van 6 tot 12 jaar door het oude gebouw van Unilever onder begeleiding van de oud-laboranten Bep&Tilly met bezoek aan een echt Lab! Bep&Tilly altijd werkzaam geweest op het lab van Unilever zagen het niet zitten om mee te verhuizen met het bedrijf en zijn achtergebleven in het oude Unilever gebouw, waar zij alle geheimen kennen! Mislukte proeven, een jaloerse professor, superneuzen en nog veel meer! Interessant, spannend en spectaculair!

Ma 27 dec: van 13:30 uur tot 15:30 uur
Di 28 dec: van 10:30 uur tot 12:30 uur & van 13:30 uur tot 15:30 uur
Woe 29 juli: van 13:30 uur tot 15:30 uur

Kreatief met Kerst

Voor kids van 6 t/m 12 jaar. Kreatief met kerst, dus gezellig knutselen in het kerstthema met wat drinken en wat lekkers erbij. Ook maak je, naast je kerstknutsel voor jezelf of kerstkaarten, die je mee naar huis mag nemen, een kerstkaart voor een oudere in Vlaardingen. Bep&Tilly verzamelen die gemaakte kerstkaarten en gaan ze hoogstpersoonlijk langsbrengen bij de Vlaardingse ouderen!

Woe 8 & woe 22 december van 14:30-16:30

Per keer is er plek voor maximaal 15 kinderen, dus geef je snel op!

Hoe kan ik me opgeven?
App of mail: 06-50879289 (Tilly) of info@bepentilly.nl
Geef door: de datum en tijd waarvoor je je wilt opgeven. Naam, adres, leeftijd en telefoonnummer van ouder(s)/verzorger(s).

Wat kost het?
De deelname is geheel gratis!
Met dank aan: de Gemeente Vlaardingen, Nofalab en District U

Nog wat praktische info:
Natuurlijk, het adres: Olivier van Noortlaan 120 te Vlaardingen.

Ouder(s) / verzorger(s) kunnen de kinderen 10 minuutjes van te voren brengen en op de afgesproken eindtijd weer ophalen. Maar het is ook mogelijk om te wachten onder het genot van wat te drinken/eten bij Catering010 (tegen betaling) op de eerste verdieping van het gebouw.