Bep&Tilly en het geheim van Unilever

Wat?Een interactieve speurtocht voor kinderen van 6 tot 12 jaar door het oude gebouw van Unilever onder begeleiding van de oud-laboranten Bep&Tilly met aansluitend een superleuke workshop! Bep&Tilly altijd werkzaam geweest op het lab van Unilever zagen het niet zitten om mee te verhuizen met het bedrijf en zijn achtergebleven in het oude Unilever gebouw,

Bep&Tilly en het geheim van Unilever

Wat?
Een interactieve speurtocht voor kinderen van 6 tot 12 jaar door het oude gebouw van Unilever onder begeleiding van de oud-laboranten Bep&Tilly met aansluitend een superleuke workshop! Bep&Tilly altijd werkzaam geweest op het lab van Unilever zagen het niet zitten om mee te verhuizen met het bedrijf en zijn achtergebleven in het oude Unilever gebouw, waar zij alle geheimen kennen! Mislukte proeven, een jaloerse professor, superneuzen en nog veel meer! Interessant, spannend en spectaculair! En natuurlijk mag je het eindresultaat van de workshop mee naar huis nemen!

Wanneer?
Di 20 juli: van 13:00 uur tot 15:00 uur
Do 22 juli: van 10:00 uur tot 12:00 uur & van 13:00 uur tot 15:00 uur
Di 27 juli: van 13:00 uur tot 15:00 uur

Per keer is er plek voor maximaal 15 kinderen, dus geef je snel op!

Hoe kan ik me opgeven?
Bel of mail: 06-50879289 (Tilly) of info@bepentilly.nl
Geef door: de datum en tijd waarvoor je je wilt opgeven. Naam, adres, leeftijd en telefoonnummer van ouder(s)/verzorger(s).

Wat kost het?
De deelname is geheel gratis!
Met dank aan: Fonds Schiedam-Vlaardingen, Stichting Urban Fit, District U, NofaLab en Bep&Tilly

Nog wat praktische info:
Natuurlijk, het adres: Olivier van Noortlaan 120 te Vlaardingen.

Ouder(s) / verzorger(s) kunnen de kinderen 10 minuutjes van te voren brengen en op de afgesproken eindtijd weer ophalen. Maar het is ook mogelijk om te wachten onder het genot van wat te drinken/eten bij Catering010 (tegen betaling) op de eerste verdieping van het gebouw.